SB Hotels és Title Sponsor de la IV Edició de la Garba Gravel, impulsant el cicloturisme a Terres de l’Ebre

Per | 1 March, 2024 | 0 comentaris

 

Dins del nostre programa #WeLoveSports apostem per donar visibilitat i patrocinar esdeveniments esportius que generen impacte en les destinacions on estem ubicats.

Per aquest motiu i amb la finalitat de posicionar Terres de l’Ebre entre els llocs més atractius per practicar el ciclisme, aquest any ens incorporem com a title sponsor a la IV edició de la Garba Gravel. Una proposta esportiva no competitiva que ofereix fins a cinc rutes pensades per a bicicletes Gravel amb diferents distàncies, desnivells amb inici i final al Delta de l’Ebre.

LaSB Hotels La Garba tindrà lloc el cap de setmana del 23 i 24 de març i l’Hotel SB Corona Tortosa 4* serà l’hotel oficial de l’esdeveniment. Si vols allotjar-te al nostre hotel, comptes amb un -15% de DTO. en reservar, a més de tenir early breakfast per agafar forces i accés a totes les instal·lacions ciclistes: guardabicis videovigilat 24h, accés a zona de taller i rentat de bicis. Si vols saber més informació sobre aquesta oferta fes dissenyada per a l’ocasió fes clic aquí.

Sens dubte, aquest patrocini ens permetrà unir forces i continuar treballant per a la promoció del cicloturisme a les Terres de l’Ebre.

Categories: esport, esdeveniments, ofertes

Recent Posts

Últims Post